Najčešća pitanja korisnika

Odgovori na sva vaša pitanja

LevelUp Akademija je mesto za edukaciju svih marketara bez obzira s kojom kompanijom rade. Ideja je da upravo na LevelUp Akademiji svi imaju priliku da na nauče kako da rade i da svi mogu ostvariti rezultate s kompanijama njihovog izbora.

Pored sadržaja koji ste dobili uz članstvo na našoj edukativnoj platformi, edukacija se odvija u zatvorenoj Facebook grupi u kojoj je vođstvo Dušana i Anite, na dnevnom nivou dobijate zadatke koji će Vam pomoći da dođete do rezultate koje želite. Trajanje upisa nije određeno, dakle bilo ko može postati član bilo koji mesec i bilo ko može prekinuti svoju pretplatu i napustiti Akademiju kada to poželi. Vi odlučujete koliko dugo želite učiti od nas.
Naravno. Toplo Vam preporučujemo da upravo to napravite ako želite imati veliki tim jer Akademija je upravo napravljena s ciljem da pomogne svim osobama koje su ozbiljne vezano za realizaciju svojih rezultata i naš cilj je Vama olakšati edukaciju tima tako što će na Akademiji učiti zajedno s Vama.

Na Akademiji nije dozvoljeno niti spominjanje imena kompanije, niti proizvoda a strogo je zabranjeno nuđenje poslovne prilike drugim članovima Akademije.  Na svaku takvu dojavu reagujemo na prvu udaljavanjem osobe s Akademije bez mogućnosti povratka.  Cilj nam je da je Akademija sigurno mesto za sve i da se svi osećaju dobro i ugodno da bi mogli biti fokusirani na svoj uspeh i rezultate koje žele.

Klikom na ovaj link https://www.levelupakademija.com/upis/ možete obaviti registraciju i pristupiti Akademiji tako što ćete izabrati odgovarajući paket. Upis je uvek otvoren, te tako se možete upisati u bilo kom trenutku.

Isključivo putem web sajta. Kada izaberete određen paket za članarinu, kliknete na Upiši se sad i zatim na dugme Nastavite sa plaćanjem, a zatim na dugme Naručite. Plaćanje se vrši putem platne kartice. Svoju članarinu trebate da obnavljate svaki mesec, odnosno onoliko meseci koliko želite da učite sa nama.

Nakon što ste izvršili uplatu na vašu mail adresu Vam stiže mail sa linkom Vašeg profila, šifra i račun (faktura) kojim se potvrđuje da ste uplatili članarinu.

Smatramo da je on line plaćanje postaje uobičajni način plaćanja u 21. veku, te ukoliko nemate karticu, možete u svakoj banci otvoriti tekući račun i dobićete debitnu karticu za plaćanje na kojoj možete uplatiti novac isključivo za članarinu na Akademiji, ako ne želite i dalje da druge usluge plaćate on line, nego da Vam taj račun služi isključivo za članarinu.

Kada se ulogujete sa vašim korisničkim imenom i vašom šifrom, ulazite na vaš profil gde možete videti i pristupiti svim materijalima koji čine vašu članarinu. Takođe, možete videti teme webinara i događaja koji vas očekuju u okviru vaše članarine, a u okviru profila možete dodadti vašu fotografiju, izmeniti informacije o vama. Ukoliko ste platili članarinu Premium i Level Pro preko vašeg profila možete direktno pristupiti Facebook grupi LevelUp Akademija.

Naravno, možete u svakom trenutku kupiti kurs koji želite, takođe plaćanje se vrši putem kartice.

Niste pronašli odgovor?