Kako započeti sopstveni posao „podučavanja sa strane“ uz maksimalnu zabavu i profit?
Kada završite ovaj kurs, imaćete kompletan plan za:

IZRADU SOPSTVENOG
MIKRO-KOUČING
PROGRAMA

…I korak po korak, put za sticanje novih klijenata (sa kim zapravo želite da radite)

DAKLE, EVO ODGOVORA:

Verovatno ste svakodnevno na internetu, čitate članke, proučavate knjige, kupujete kurseve i prisustvujete svakom događaju na koji možete stići…

Pravite beleške, učite nove strategije i radite na svim novim tehnikama koje možda možete uklopiti u svoj ionako naporan dan, tako da možete razvijati svoj posao.

Možda vam ide dobro, možda još niste obavili PRVU prodaju ili regrutovali prvog saradnika. Bez obzira na koji način na to gledate, jednostavna ISTINA je ovo:

Ako svojoj publici (bez obzira na to koliko velika ili mala bila) ne pružate priliku da direktno radi sa vama i primi vaše znanje i mudrost, bukvalno OSTAVLJATE GOMILU NOVCA NA STOLU.

Zamislite da ste imali tačan PLAN o tome kako da struktuirate svoj vlastiti program mikro-podučavanja, kako da ga prodate i kako da pronađete SAVRŠENOG, odnosno, idealnog klijenta za rad.

Zamislite kako bi bilo kad biste pronašli tog neverovatnog klijenta koji preduzima mere prema onome što mu kažete da uradi, koji je potpuno prilagodljiv i koji žudi za više vaših saveta.

Zamislite sada svog potpuno novog klijenta koji vam mesečno plaća stotine (pa i hiljade) evra da biste sa njim podelili svoje savete, uvide i znanje.

Prilično kul, zar ne?

Kladim se da vam pada na pamet nekoliko pitanja dok ovo zamišljate, poput:

„Šta ako ne znam kako da odgovorim na jedno od pitanja svojih klijenata?“ ili „Šta bih eventualno mogao da podelim sa bilo kim, čak i da imam plan za uspostavljanje sopstvenog programa treniranja?“

Na ova i mnoga druga pitanja ćete dobiti odgovor, a povrh toga ću vam dati tačan PLAN koji koristim za izradu sopstvenih programa treniranja.

EVO KAKO DA ZARADITE DODATNIH 500€
U SLEDEĆIH 30 DANA (ČAK I AKO NISTE
SPREMNI ILI „KVALIFIKOVANI“)

Vidite, većina nas započinje na vrlo sličnom „mentalnom mestu“ kada čuje za mogućnost stvaranja sopstvenog programa treniranja.

TOLIKO je pitanja i nedoumica koje bi vam se sada motale po glavi, poput:

 • Da li sam uopšte kvalifikovan za prodaju koučinga? (Čak i ako nisam zaradio gomilu novca u svom poslu)
 • Nemam dovoljno vremena. Već sam dovoljno zauzet svime što trenutno radim. Kako bih mogao da dodam klijenta za koučing kombinaciju?
 • Čak i ako napravim program, gde ću naći ljude koji žele moj trening?
 • Šta ako ne znam kako da odgovorim na pitanje koje ima moj novi klijent? (Hoću li izgledati glupo?)

I mnoga druga…

I zapravo, sve su to sjajna pitanja.

…I zato sam ih sakupio od svojih klijenata i studenata (pitao sam ih koja su njihova goruća pitanja o pokretanju sopstvenog programa koučinga tj. treniranja).

Sve odgovore spakovao sam u ono što zovem: „Plan za zaradu od mikro-koučinga“, odnosno, tačan “korak po korak” sistem za kreiranje sopstvenog programa podučavanja i pronalaženje savršenih klijenata ZA VAS!

Nikada nisam delio ove „tajne“ izvan podučavanja 1:1, pa sam veoma uzbuđen što vam ovo znanje prenosim za tako NISKU, NISKU investiciju.

VEOMA OGRANIČENO VREME:

Možete se dočepati „Mikro-koučing“ kursa jednokratnim plaćanjem u iznosu od 47 €.

Pridružite nam se i otkrijte kako započeti vlastiti koučing biznis!
Posao za maksimalnu zabavu i profit

Evo šta dobijate sa „MIKRO-KOUČING” planom...

 • Kako pravilno odrediti cenu za svoj trening za maksimalan profit (nagoveštaj: Verovatno dajete puno svog vremena za premalo novca…)
 • Kako unapred kvalifikovati svoje potencijalne klijente (pre nego što uopšte razgovarate sa njima), tako da radite samo sa NAJBOLJIM ljudima.
 • Zašto je odabir za kvalitet, a ne za količinu, sjajan model za pronalaženje idealnih klijenata (ali užasan način prikupljanja aplikacija? Savet: Za sve postoji tačno vreme i mesto).
 • Kako brzo i lako zaraditi 500€+ u narednih 30 dana kada krenete u akciju na osnovu ovog treninga i kako doći do prvog klijenta? (Čak i ako još uvek nemate VELIKE rezultate).
 • Zašto imati svoj vlastiti program treniranja? Jer trenutno POJAČAVA vaš kredibilitet i privlači veće lidere ka vama.
 • Šta reći svom novom klijentu AKO ne znate odgovor na njegovo pitanje? (Plus – kako izgledati pametno dok priznajete da ne znate).
 • Kako struktuirati svoj program treniranja tako da i dalje imate dovoljno vremena da potrošite radeći stvari koje želite da uradite.

Plus mnogo, mnogo više!

Ali to NIJE sve…

Želeo sam da osiguram da imate SVE što vam treba da uskočite u ovaj potpuno posložen plan treninga i odšetate “naoružani” sa svom municijom koja vam je potrebna da biste kreirali svoj vlastiti program mikro-podučavanja.

Dakle, dodao sam ova 3 dodatna BONUSA samo za VAS kada danas krenete u akciju.

dajmnd

BONUS # 1: Deluks koučing UPITNIK

Izradio sam i uredio ovaj ekskluzivni upitnik za treniranje za sopstvene programe. Nikada ranije ovo nisam nikome poklonio. Sada je VAŠE kada kažete “DA” Mikro-koučing kursu.

movie

BONUS # 2: 47 video ideja (za privlačenje većeg broja klijenata)

Želite da „automatizujete“ svoj novi postupak registracije klijenta? Video je najsnažniji medijum za to. Pronaći ćete 47 svežih ideja za video zapise koje možete brzo i lako stvoriti kako biste brzo započeli privlačenje novih klijenata za svoj koučing program!

coach

BONUS # 3: Moj obrazac za specijalni ugovor o koučingu

Ništa bolje ne dokazuje da je “zvanično” od ugovora o treniranju. Ali, da li znate šta u njemu treba da stoji da biste pravno zaštitili sebe i svoje klijente? Angažovao sam profesionalnog advokata da izradi ovaj ugovor za mene i sada vam dajem ceo obrazac BESPLATNO!

UKUPNA VREDNOST 198€

VEOMA OGRANIČENO VREME:

Možete se dočepati „Mikro-koučing“ kursa jednokratnim plaćanjem u iznosu od 47 €.

Pridružite nam se i otkrijte kako započeti vlastiti koučing biznis!
Posao za maksimalnu zabavu i profit