Hvala što ste posetili www.levelupakademija.com (u daljem tekstu ’’sajt’’). Ovaj sajt je vlasništvo i vodi ga LevelUp Group Ltd DOO Novi Sad.

LevelUp Group Ltd, vlasnici, nadređeni, direktori, zaposleni, pomoćnici, filijale, davaoci licenci, pružaoci usluga i agenti NISU finansijski ili pravni savetnici, i ništa što ovaj Sajt sadrži ili dostavlja kao deo proizvoda i usluga koje prodaje LevelUp Group Ltd ili njegovi zaposleni NIJE finansijski ili pravni savet.

Osim toga, usluge, strategije, informacije i/ili proizvodi ponuđeni na ovom Sajtu, kroz programe za koučing/savetovanje ili članstvo, i/ili drugo ne treba tumačiti kao obećanje ili garanciju zarade ili bilo kakvog rezultata.

Edukacije i informacije predstavljene od strane LevelUp Group Ltd namenjene su generalnoj publici i ne želimo da bude, niti bi ih trebalo tumačiti kao specifične finansijske, pravne ili druge savete prilagođene svakom pojedincu. Ohrabrujemo vas da prodiskutujete sve ovo navedeno sa Vašim advokatom, računovođom, finansijskim savetnikom i drugim savetnicima.

Zapravo, vaš lični nivo uspeha i rezultati kao posledica korišćenja naših informacija, strategija, i/ili proizvoda u potpunosti zavisi od vas i vaših ličnih okolnosti, kao i truda koji uložite u vaš lični uspeh, korišćenih ideja i tehnika, vaših finansija, i raznih strategija koje su vaši pravni i finansijski savetnici predložili da implementirate, kao i vašeg znanja i ostalih veština koje primenjujete. Pošto ovi faktori variraju od osobe do osobe, ne možemo garantovati vaš uspeh i nivo prihoda, niti smo odgovorni za vaše akcije.

Sve postojeće i buduće izjave na ovom sajtu, programi članstva, i/ili bilo koji od naših proizvoda, predstavljaju izražavanje našeg mišljenja o potencijalnoj zaradi koju neka osoba može postići. Do one mere u kojoj smo uključili bilo koju studiju slučaja ili svedočanstva na ovom sajtu, na osnovu kojih možete zaključiti da ni jedna od ovih priča u bilo kom smislu ne predstavljaju ’’prosečna’’ ili ’’tipična’’ iskustva korisnika.

VI SE SLAŽETE I RAZUMETE DA „LEVEL UP GROUP LTD DOO NOVI SAD“  NIJE ODGOVORAN ZA VAŠ USPEH ILI NEUSPEH I NE DAJE NIKAKVE GARANCIJE ILI IZJAVE BILO KOJE VRSTE DA ĆE NAŠI PROIZVODI ILI USLUGE OSIGURATI I NAPRAVITI BILO KAKVE REZULTATE ZA VAS.