LevelUp Akademija

Stvorite profitabilno i svrsishodno poslovanje mrežnog marketinga i živite životom iz snova

LevelUp Akademija

Stvorite profitabilno i svrsishodno poslovanje mrežnog marketinga i živite životom iz snova

Najkompletniji na svetu
Trening mrežnog marketinga

Gledajte kako vaše poslovanje raste dok uživate u svoj slobodi koju stvara uspešna organizacija za mrežni marketing.

Preko 27 godina iskustva najboljih trenera u mrežnom marketingu

Pristupite Dušanovom i Anitinom trezoru informacija njihovog iskustva i znanja kao uspešan marketinški agent.

ONLINE MENTORSTVO U VAŠEM RADU

Otključajte trenutni pristup

#1 Članstvo za network marketing treninge

Sadrži...

Preko 2000€ u najprodavanijim kursevima,
webinarima i video lekcijama

Uključeno u Vašu članarinu

Šta je LevelUP Akademija?

LevelUp Akademija je projekat koji vode edukatori i profesionalni marketari Dušan Marković i Anita Falamić, prva akademija na ovim prostorima fokusirana na mrežni marketing, edukacija za sve osobe bez obzira u kojoj kompaniji mrežnog marketinga grade svoj uspeh. U sklopu Akademije organizuemo edukativne seminare, radionice, nudimo opciju privatnog mentorstva te takođe uslužno radimo edukacije za kompanije mrežnog marketinga i lidere koji žele organizirati edukaciju za svoje timove.

Ono što je najveći benefit svakoj osobi koja se bavi
mrežnim marketingom je da imaju mogućnost postati
član LevelUp Akademije i za simboličan iznos mesečno
imati online mentorstvo Dušana i Anite u privatnoj Facebook Grupi – konkretne korake i nedeljne edukacije samo za članove.

Naučićete kako da:

...i još mnogo toga

...sa vašim mentorima

Dušan Marković

Njegov prvi dodir s mrežnim marketingom je bio davne 1994. godine, bio je vrlo uspešan u offline načinu  rada i kroz mrežni marketing zaradio novac koji mu je omogućio otvaranje svoje ordinacije za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju koju je uspešno imao godinama. Nedostatak slobodnog vremena i ljubav prema mrežnom marketingu, i činjenica da mu mrežni marketing može doneti vreme i novac u životu ga je motivisalo da mu se ponovo vrati i da ga nauči raditi putem društvenih mreža.

Godine je posvetio svojoj edukaciji učeči od najboljih mentora na svetu, te je primenjujući stečeno odlučio i sam početi prenositi stečeno znanje jer na ovim prostorima nije postojao niko od koga bi se moglo naučiti kako uspešno raditi ovaj posao, te je postao i edukator. Danas uz mrežni marketing ima još  nekoliko svojih firmi koje vodi, no mrežni marketing ostaje njegova prva i velika ljubav.

Anita Falamić

Njen prvi dodir s mrežnim marketingom je bio 1995. za vreme studija u Americi, oduševila se sa samim konceptom poslovanja i znala je da je to posao kojim će se jednom ozbiljno baviti (tada nije mogla nastaviti s dobrim rezultatima koje je imala jer je nažalost trebala radna dozvola za baviti se mrežnim marketingom koju ona nije imala jer je studirala). Nakon dugog niza godina rada u stranim organizacijama i u konačnici 15 godina rada za Ujedinjene Nacije, Anita je odlučila da je vreme za promenu i da se želi posvetiti toj poslovnoj mogućnosti koju je davno otkrila a koja joj konačno uz novac može doneti i više vremena u život – što joj je kao samohranoj mami bilo od velike važnosti.

Počeci poslovanja pre 7 godina su bili izazovni kao i svima.  Napravila je rezultate u offline načinu rada no on joj nije donosio vreme zbog kojeg se primarno počela baviti ovim poslom.  Nekoliko godina je tražila način kako da nauči raditi putem društvenih mreža, guglala, bila frustrirana, snalazila se kako je znala i umela i tako je došla i do Dušana Markovića nakon čega je započela njihova saradnja – on njoj mentor za online način rada, a ona njemu sponzor u kompaniji s kojom rade.  Upravo online način rada joj je omogućio da bude među top liderima u Hrvatskoj i regiji.

Članstvo na LevelUp Akademiji

Da bi što veći broj osoba imao priliku učiti od nas, od decembra 2015. godine kreirali smo opciju članstva na LevelUp Akademiji. Članovi Akademije imaju pristup zatvorenoj Facebook grupi u kojoj je mentorstvo od strane Dušana i Anite te s članovima Akademije svakodnevno delimo naše znanje i iskustvo i ukazujemo im na smer kojim se trebaju kretati da bi došli do svog uspeha.

Ova privatna Facebook grupa ima nemerljivu vrednost jer ne samo da se dobijaju konkretni koraci i uputstva, nego se tu dobija i podrška, te svaki član može zatražiti pomoć vezano za situaciju u kojoj se nalazi.

Članovi Akademije su marketari iz raznih kompanija mrežnog marketinga koji ozbiljno pristupaju poslu i koji su ozbiljni vezano za realizaciju svog uspeha. Kreiranjem ove zatvorene Facebook grupe stvorili smo edukativno mesto koje je SIGURNO i PODSTICAJNO za sve bez obzira u kojoj se kompaniji nalazili. U grupi nije dozvoljeno iznošenje imena kompanija, proizvoda kao ni nuđenje poslovne prilike drugim članovima. Svaka takva aktivnost je instant sankcionisana trajnim udaljavanjem s Akademije jer nam je cilj da Akademija bude sigurno mesto za učenje i sigurno mesto za napredak u karijeri svakog člana kao i svih članova njihovog tima bez obzira s kojom kompanijom radili.

Kako se odvija edukacija na LevelUp Akademiji?  U zatvorenoj Facebook grupi nedeljno se kreira video trening putem FB Live striminga. Pored ovih video treninga članovi imaju pristup pdf knjigama i skriptama neophodnim za rad. Pored ove grupe svaki član dobija svoj lični nalog na našoj online platformi gde se nalaze svi bonusi koji se dobijaju prilikom upisa. Pristup platformi i pristup svim sadržajima traje do isteka članarine.   

U ovoj privatnoj Facebook grupi svakodnevno se dobijaju konkretni zadaci i uputstva kako nešto napraviti, a uz to se ima nedeljni video trening putem FB Live striminga. Pored ovih video treninga članovi imaju pristup pdf knjigama i skriptama neophodnim za rad. Pored ove grupe svaki član dobija svoj lični nalog na našoj online platformi gde se nalaze bonusi koji se dobijaju prilikom upisa. Pristup platformi i pristup svim sadržajima traje do isteka članarine.   

 

P.S. Apsolutno nije važno kada ste se pridružili Akademiji, dovoljno je da pratite dnevne zadatke, gledate video lekcije i krenete sa primenom tih saveta te na osnovu njih krenu i rezultati.

Šta drugi kažu o akademiji

Lejla Uzunović

Lejla Uzunović

Moju zahvalnost imate svakodnevno i ti, Anita i Dušan. Fascinirana sam količinom naizmjerno važnih informacija koje dijelite sa svima nama, tako da nisam zadovoljna, nego prezadovoljna znanjem koje dobijam na Akademiji. Promijenila mi se percepcija moje sopstvene ličnosti i moj stav, u potpunosti! Ako je do sada sve ovo “čučalo” negdje u meni, vas dvoje ste učinili da izađe na površinu i da postanem svjesna kakav posao radim i koliko mogu da pomognem nekome ko jedva čeka da dođem do njega! Upisati se u Akademiji, znači podići na viši nivo, zato i postoji, zar ne?

Biljana Jojić

Biljana Jojić

Pozdrav svima! Prošle nedelje sam se pridružila Akademiji, oduševljena, gledam videa, čitam vaše postove, lekcije, fajlove i veliko vam hvala svima jer vidim koliko sam grešaka načinila za ova 3 meseca rada u MLM-u i ispravljam ih svakodnevno. Iako planiram i želim da mi MLM bude glavni posao i za sada posvecujem 6-8 h dnevno za rad i učenje i dalje obavljam i drugi posao, tako da sam ovu nedelju kontaktirala 32 osobe, imam 4 nova kupca, odradila sam 6 follow upa. Imala sam upis 1 novog saradnika.

Predrag Masleša

Predrag Masleša

Još malo i godišnjica mojeg učenja na akademiji. Da ne idem u detalje koliko sam naučio i kakva sam osoba postao za to vrijeme, reći ću samo ovo. Zahvaljujući rezultatima u zadnja 3 mjeseca koja sam napravio u kompaniji pozvali su me da budem jedan od govornika na kompanijskom seminaru ;). Još jedna potvrda da se lider ne rađa nego postaje, veliko hvala svima koji su svojim pitanjima i odgovorima na akademiji pomogli da postanem to što sam sada i naravno posebna zahvala Aniti i Dušanu na nesebičnom dijeljenju znanja i veeelikom trudu koji ulažu. Sada kada i sam pokušavam pomagati drugima shvaćam koliko je to velik i naporan posao (ali guštam). 😉

Maris Stella Badrov

Maris Stella Badrov

Znači zaista je moja zahvalnost do neba i nazad! 🙏🙏 Uvijek sam htjela sagraditi biznis preko social media i nisam bila loša – bilo je to ok, iako oko mene nitko nije bio za to da radim online nego da radim offline. No ja kao ja – uvijek drugačija od sve djece 😂 nisam se dala… Ne znam na koji način da Vam zahvalim Anita i Dušane jer moj svaki kontakt rezultira prodajom… Doduše moram pojačati još na 20-30 kontakata ali u svakom slučaju razlika je ogromna!! ❤❤

Nevenka Čančarević

Nevenka Čančarević

U maju prošle godine, posle 10 godina bavljenja mrežnim marketingom, malo sam posustala, suočena sa novim tehnologijama i radom na internetu i društvenim mrežama. Tada sam upoznala Dušana i Anitu koji su mi pomogli da premostim generacijski jaz i da veoma lako naučim nove alate neophodne za rad u network marketingu. Naučila sam da mnogo bolje postavljam i lakše ispunjavam svoje ciljeve i efikasnije raspolažem vremenom. Moji saradnici su sledili moj primer i upisali Akademiju. Ja sada imam veoma uspešan tim ljudi sa kojima radim i dalje se zajedno razvijamo kroz primenu znanja koja dobijamo na LevelUp Akademiji.

Bosiljka Stefanović

Bosiljka Stefanović

Na svako postavljeno pitanje moj odgovor je DA. Ocena – čista desetka!!… Znanje donosi sigurnost i samopouzdanje. Ja ništa nisam znala o networku. Na svom ličnom rastu radila sam sama 25 godina. Osetila sam da mi nešto nedostaje kad je moj sin postao tinejdžer. Ponešto o networku naucila sam uz internet i knjige. Da nisam naišla na Dušana, Anitu i Akademiju i ja bih sa mukom radila ovaj biznis. Ovako – sve je mnogo jasnije i lakše… Naopisiva lakoća rada i postojanja… Sa Vama je sve tako lako, lepršavo, jasno, radosno,… Dobijam krila pa letiiiim!!.. Pružate veliku sigurnost, veru, inspiraciju, podršku a toga svima nama treba i nikad dosta. Vi ste neprocjenjiv dar Života!..Hvala..hvala..hvala

Adisa Smailbegovic

Adisa Soko Smailbegović

“Već sada, nakon nekoliko dana i primjene zadatih dnevnih aktivnosti, vidim veliki pomak u svom radu i svom stavu! Osjetim da postajem daleko bolji lider. To je zaista velika promjena jer u mozaiku su nedostajali dijelovi koje nisam znala staviti na pravo mjesto. Ili dijelova nije bilo ili su bili na pogrešnim mjestima. Svakome ko se bavi poslom u prodaji (a sve je ustvari prodaja) ali posebno u mrežnom marketingu, ću od srca preporučiti da se pridruže Akademiji kod Dušana i Anite! Ustvari, ja to već uveliko radim. Danas na sastanku tima sam svima preporučila iako znam da većina prati Anitu i Dušana na neki način. Vi ste zaista postali dio porodice, stalni gosti u našim domovima ali od kada sam dio tima na Akademiji, to je tek prava stvar za mene! Hvala vam od srca!”

Pusti video zapis
Pusti video zapis

Zašto LevelUp Akademija?

Radeći mrežni marketing duži niz godina, uvideli smo da se većina marketara suočava sa sličnim izazovima koje smo prolazili i mi sami na početku naših karijera. Sjajna kompanija, fenomenalna događanja, visoka motivacija no često bi se dešavalo da uprkos tome ne znamo šta tačno trebamo raditi, da nema konkretnih koraka koji će nas uputiti KAKO uspešno koristiti najnovije tehnologije u radu, kako postići da izgradimo svoj biznis u ono malo vremena u danu što imamo, kako postići da nivo frustracije gradeći svoj biznis bude manji i na kraju to često završi tako da osoba nema rezultate kakvima se nadala i neretko odustaje.

Trebate znati da ako ovo trenutno prolazite – niste vi krivi! 

Često imamo priliku videti razne edukacije organizovane i od strane kompanija i od strane raznih trenera koji uče kako raditi mrežni marketing na društvenim mrežama, ali na načine koji nisu dugoročno održivi, koji donose moguće kratkoročne rezultate i na žalost na kraju ne donose one rezultate zbog kojih je osoba krenula raditi ovaj posao. Nažalost zbog pogrešnog načina rada, puno ljudi zazire od mrežnog marketinga, imaju krivu sliku o njemu i svima zajedno je sve teže raditi ovaj posao. Nekoliko godina smo već nosioci promene na ovim prostorima, novog načina rada za željom i ciljem da mrežni marketing postane ono što treba biti – respektabilna opcija poduzetništva za obične ljude koji žele bolje živote.

LevelUp Akademija zato što...

Edukacija i podrška

Pristupite edukaciji vašim tempom i imajte podršku u svom poslovanju u svakom trenutku

Radi sa svim uređajima

LevelUp Akademija dostupna je na svim uređajima sa Internet konekcijom.

Zona bez regrutacije

Svaki član za kojeg se utvrdi da direktno ili indirektno pokušava da regrutuje članove biće uklonjen bez povrata novca.

Sertifikati

Zaradite sertifikate o završenom kursu za određene uspešno završene kurseve. (u pripremi)

Dostupno širom sveta

LevelUp Akademija dostupna je non-stop i to širom sveta.

Zašto sad?

Mrežni marketing je profesija sa najmanje rizika na svetu. Ali, ako želite da uspete, na vama je da donesete odluku. Na vama je da donesete odluku da prestanete da puzite – da prestanete da čekate da se stvari promene. Ako želite imate stvari koje nikad niste imali, MORATE početi da radite stveri koje nikad niste radili. Ako želite da stvari postanu bolje, MORATE vi da postanete bolji.

SADA je vreme da napravite sledeći korak ka izgradnji života iz snova. SADA je vreme da investirate u svoju budućnost i budućnost onih koje volite. SADA je vreme da se pridružite LeveleUp Akademiji i postanete stručnjak za mrežni marketing kakav biste trebali biti! Zapamtite, ne donošenje odluke JE I DALJE ODLUKA. Odluka je da odložite svoje snove. Odluka je da ne pomognete toliko ljudima koliko biste mogli da pomognete svojim proizvodom ili poslovnom prilikom.

BONUSI - šta sve dobijate uz članarinu...

Izaberi opciju članarine

Godišnja članarina

Plati godišnje - dva meseca besplatno!
14 1660 RSD
  • Članstvo na LevelUp Akademiji
  • Pristup privatnoj Facebook grupi
  • Svi gore pomenuti bonusi
ISPLATIVO

Mesečna članarina

Plati mesečno
17 1990 RSD
  • Članstvo na LevelUp Akademiji
  • Pristup Facebook grupi
  • Svi gore pomenuti bonusi

Za građane Republike Srbije protivzakonito je plaćanje putem PayPala jer nije dozvoljeno plaćanje u stranoj valuti između rezidenata Republike Srbije, te Vas zbog toga molimo da ukoliko ste građanin Republike Srbije, zanemarite ovu opciju plaćanja!

Za građane Republike Srbije protivzakonito je plaćanje putem PayPala jer nije dozvoljeno plaćanje u stranoj valuti između rezidenata Republike Srbije, te Vas zbog toga molimo da ukoliko ste građanin Republike Srbije, zanemarite ovu opciju plaćanja!

Pridružite nam se sa poverenjem

LevelUp Akademija je bezbedno i profesionalno okruženje za marketinške stručnjake za unapređenje poslovanja. Bilo koji član za koji pokuša da direktno ili indirektno regrutuje članove iz drugih kompanija biće odmah uklonjen iz zajednice bez povrata novca.

LevelUp Akademija je za...

LevelUp Akademija nije za...

Ako imate loše namere, treba da znate da će svako koga zateknemo da direktno ili indirektno pokušava da regrutuje druge članove LevelUp Akademije biti odmah uklonjen iz zajednice bez povrata novca.

Da li postoji rizik?

Najveći rizik koji preduzima većina preduzetnika je ne investiranje u sebe. Ne ulažući u svoj skup veština, rizikujete vreme i novac time što vam ovo mentorstvo nije na raspolaganju. Da li biste se složili da je vreme vrednije od novca? Zbog toga postoji LevelUp Akademija. Tako možete imati više VREMENA širenjem svog poslovanja mrežnog marketinga. Kao član LevelUp Akademije, imaćete odmah na raspolaganju sve resurse. Međutim, ako iz nekog razloga želite da prekinete članstvo, možete ga otkazati u bilo kom trenutku.

 

Naša želja za vas...

…jeste li odlučili da postanete stručnjak za mrežni marketing.

Odlučili ste se za LevelUp.

Činjenica je da postoji bolji način.

Hajde da to pokažemo i ostatku sveta jer vaš uspeh je naš cilj.

Politika godišnjeg članstva na LevelUp Akademiji kupljenog putem PayPala (pretplata): Pristajete na godišnju pretplatu članarine na LevelUp Akademiji. Automatska naplata započinje godinu dana nakon prve uplate godišnje članarine. Otkazivanje pretplate ili članstva mora se obaviti pre sledećeg datuma obnavljanja Vaše članarine kako bi se izbegla automatska i nepovratna naknada za obnavljanje članarine.

Naknade za pretplatu obrađuju se po prijemu i ne mogu se refundirati bez obzira na to koliko dugo korisnik ostaje član.Politika mesečnog članstva na LevelUp Akademiji: Pristajete na mesečne troškove od 17 €. Otkazivanje pretplate ili članstva mora se obaviti pre sledećeg datuma za obnovu Vaše članarine (tačno mesec dana od dana prethodne uplate)  kako bi se izbegla automatska i nepovratna naknada za obnavljanje članarine.Naknade za pretplatu obrađuju se po prijemu i ne mogu se refundirati bez obzira na to koliko dugo korisnik ostaje član. Pretplata se može otkazati OVDE

Sva prava zadržana. © 2020 LevelUp Group Ltd doo | Designed with ❤ by ProDigital

Level up beli logo

LevelUp Akademija je mesto za edukaciju svih marketara bez obzira s kojom kompanijom rade. Ideja je da upravo na LevelUp Akademiji svi imaju priliku da na nauče kako da rade i da svi mogu ostvariti rezultate s kompanijama njihovog izbora.

Pored sadržaja koji ste dobili uz članstvo na našoj edukativnoj platformi, edukacija se odvija u zatvorenoj Facebook grupi u kojoj je vođstvo Dušana i Anite, na dnevnom nivou dobijate zadatke koji će Vam pomoći da dođete do rezultate koje želite. Trajanje upisa nije određeno, dakle bilo ko može postati član bilo koji mesec i bilo ko može prekinuti svoju pretplatu i napustiti Akademiju kada to poželi. Vi odlučujete koliko dugo želite učiti od nas.

Naravno. Toplo Vam preporučujemo da upravo to napravite ako želite imati veliki tim jer Akademija je upravo napravljena s ciljem da pomogne svim osobama koje su ozbiljne vezano za realizaciju svojih rezultata i naš cilj je Vama olakšati edukaciju tima tako što će na Akademiji učiti zajedno s Vama.

Na Akademiji nije dozvoljeno niti spominjanje imena kompanije, niti proizvoda a strogo je zabranjeno nuđenje poslovne prilike drugim članovima Akademije. Na svaku takvu dojavu reagujemo na prvu udaljavanjem osobe s Akademije bez mogućnosti povratka. Cilj nam je da je Akademija sigurno mesto za sve i da se svi osećaju dobro i ugodno da bi mogli biti fokusirani na svoj uspeh i rezultate koje žele.

Izaberite mesečnu ili godišnju pretplatu na ovoj stranici i nakon plaćanja dobijate pristup kompletnom sadržaju.

Kada izaberete vrstu pretplate (mesečne ili godišnje) dugme “Upiši se sad” vas vodi na korpu u kojoj je izabrana vrsta pretplate. Klikom na dugme “nastavite sa plaćanjem” vam se otvara stranica na kojoj je potrebno uneti svoje podatke i odabrati način plaćanja. Postoje tri opcije, plaćanje karticom direktno na sajtu, plaćanje putem uplatnice koje je dostupno samo građanima Republike Srbije i plaćanje putem PayPal platnog procesora koje je dostupno samo za one koji nisu građani Republike Srbije.

Nakon što ste izvršili uplatu na vašu mail adresu Vam stiže mail sa linkom Vašeg profila, šifra i račun (faktura) kojim se potvrđuje da ste uplatili članarinu.

Smatramo da je on line plaćanje postaje uobičajni način plaćanja u 21. veku, te ukoliko nemate karticu, možete u svakoj banci otvoriti tekući račun i dobićete debitnu karticu za plaćanje na kojoj možete uplatiti novac isključivo za članarinu na Akademiji, ako ne želite i dalje da druge usluge plaćate on line, nego da Vam taj račun služi isključivo za članarinu.

Obratite se našoj tehničkoj podršci na podrska@levelupakademija.com

Kada se ulogujete sa vašim korisničkim imenom i vašom šifrom, ulazite na vaš profil gde možete videti i pristupiti svim materijalima koje ste dobili uz vašu članarinu, u okviru profila možete dodati vašu fotografiju i izmeniti informacije o vama. Preko vašeg profila možete direktno pristupiti Facebook grupi LevelUp Akademija.

Naravno, možete u svakom trenutku kupiti kurs koji želite, takođe plaćanje se vrši putem kartice.

Niste pronašli odgovor?
Tu smo za sva vaša pitanja...

Odgovaramo radnim danima od 8h do 16h