BESPLATAN WEBINAR

3 stvari koje trebate znati da biste uspešno zaključili svaku prodaju

Dobar predavač može biti svako, PRIDRUŽI NAM SE I SAZNAJ KAKO!

21.09.2021. u 20h

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Veća zarada

Veći uspeh

Bez nagovaranja

Pobedi strah

Preduzmi akciju

Jeste li znali da ako bežite od prodaje,
VI USTVARI BEŽITE OD NOVCA...

Jeste li znali da je veština prodaje upravo najvažnija veština koja će vam najbrže doneti promenu u životu i veću zaradu?

Da, svi uspešni to znaju i zato su vrhunski prodavci. Ne postoji uspešna osoba koja nije dobra u prodaji.

No moguće da vi mislite da prodaja nije za vas, možda izbegavate prodaju većinu života. Razumemo to u potpunosti, jer smo i sami bili u toj kategoriji. No jeste li znali da ste vi u prodaji svaki dan, čak i ako uopšte ne radite u prodaji nego ste npr. u računovodstvu?

Zvuči čudno, ali potpuno je istinito. Znanje o prodaji će promeniti kvalitet vašeg svakodnevnog života i bolje rešavanje izazova s kojima se susrećete u privatnom i u poslovnom svetu.

U skladu s tim, čak i ako mislimo da nismo u prodaji i da to nama ne treba. O da treba nam svima, mi svi svaki dan prodajemo i ako to ne radimo dobro, ne možemo promeniti svoj život na bolje, uključujući i finansije. Veština prodaje u ključna veština za uspeh u životu.

Moguće da ste već svesni svega ovog navedenog, i da se trudite i radite u prodaji, i nudite drugima to što imate, no bez nekih velikih rezultata?

Niste zadovoljni, moglo bi to puno bolje?

Želite bolje rezultate u prodaji?

U kojoj god da ste od gore navedenih kategorija, vama će jako koristiti upravo ovaj webinar.

I ne, ne bojte se, nećemo vas učiti kako da uverite i nagovorite nekog da kupi nešto što mu ne treba, to prodaja nije. To rade amateri, profesionalci rade neke druge stvari. Koje? To ćemo vas naučiti upravo na ovom besplatnom webinaru.

Nakon ovog webinara, između ostalog, naučićete:


Šta je prodaja a šta nije
(moguće da će vas ovo iznenaditi)


Kakav stav imate prema prodaji i kako ga promeniti da vam koristi


Šta vam stoji na putu da budete uspešan prodavac


Kako ostvariti vašu najvažniju prodaju


Kako se izboriti s prigovorima i primedbama koje dobijate od
druge strane


Kako se izboriti sa strahom od odbijanja, i šta trebate preduzeti
da dobijete što manje „ne“

PLUS BONUS...

ZA SVE KOJI BUDU UŽIVO NA OVOM WEBINARU

BESPLATAN PDF na temu:

KAKO UNAPREDITI SVOJE PRODAJNE VEŠTINE ČAK I AKO NISTE PRODAVAC

BOOK MOCKUP copy(1)

Za koga je ovaj webinar?

Ovaj webinar će vam koristiti ako:

Ovaj webinar nije za vas ako:

Testimonijali

Evo šta posetioci dosadašnjih webinara
imaju da kažu o ovoj edukaciji:

Vaši predavači

Anita Falamić

S prodajom se susrela samo kao s teorijom na fakultetu u Americi za vrijeme studija o preduzetništvu i nije ni slutila da će joj jednog dana prodaja postatiti strast.

Pre 7 godina je završila svoju dugogodišnju karijeru u Ujedinjenim nacijama i odlučila da počne da radi za sebe. Uvidela je da to što ne voli prodaju, mora da se promeni što pre, kako bi stigla do rezultata koje je zacrtala. Odlučila je da postane uspešna u prodaji, i da to što nikad nije bila prodavac ne bude više njena slabost. Počela je strastveno da čita knjige o prodaji, da kupuje online edukacije, da primenjuje sve što je naučila i da uči iz svojih grešaka.

Prodaja je u tom procesu postala njena strast jer je uvidela koliko brzo joj je to znanje donelo transformaciju poslovanja i veću zaradu. Iz te strasti, krenula je edukovati i druge o važnosti veština prodaje, a pogotovo žene, jer se one obično boje prodaje i nažalost beže od nje. Njena znanja o prodaji su prepoznali i drugi, tako da je više puta bila angažovana kao predavač na temu prodaje, a između ostalog i kao predavač na ESAS (Executive Sales Adria Summit) - najvećem događanju po pitanju prodaje u Hrvatskoj. Više puta u organizaciji portala zeneinovac.com a možete pogledati i intervju s njom u emisiji Prodajni mindset gde je takođe bila gošća. Slušajući Anitu kako priča o prodaji, imate velike šanse da se i sami zaljubite u prodaju

Dušan Marković

Kada se osvrnem unazad kroz život mogao bih da ga podelim na period pre i posle spoznaje veštine prodaje. Kao izraženom introvertu svaka vrsta komunikacije mi je teško padala a sama pomisao o prodaji izazivala odbojnost i strah. Uprkos tome želja za boljim životom i profitom je bila toliko velika da sam već sa 18 godina registrovao svoju prvu kompaniju. Iako su me svi odgovarali od te namere uglavnom prenoseći neka svoja uverenja i „čvrste argumente“ ja sam ipak uspeo. Iako još nisam znao ništa o prodaji uspeo sam da za samo 9 meseci ostvarim profit pet puta veći od inicijalne investicije. Mnogi su me tada tapšali po ramenu uz reči ...“imao si sreće“, ...znate kako to već ide.

Tada sam odlučio da ću napraviti veliki uspeh i izgraditi svoje poslovno carstvo. Želeo sam svima dokazati da sreća nije faktor koji utiče na rezultat. Sa nepunih 19 godina počinje moje putovanje kroz edukaciju koje traje i dan danas. Trenutno sam vlasnik dve kompanije (treća u osnivanju) koje beleže konstantni rast upravo zbog fokusa na prodaju. Ako znamo da je 80% svakog biznisa marketing i prodaja onda postaje jasno u kom pravcu treba usmeriti energiju i povećati investicije. U poslednjih 10 godina svoje znanje prenosim na pojedince i kompanije koje me angažuju da im unapredim upravo taj segment u poslovanju.

Od kad je sveta i veka trgovina je najisplativija veština koja donosi najviše profita u najkraćem mogućem vremenu. Sami principi prodaje su bezvremeni a ono što je u tom procesu ključno je sama veština komunikacije. Kada kažemo veština to znači da je svako može naučiti, ako sam ja to uspeo kao introvert onda sam sasvim siguran da to može baš svako.